JOUW

1e optie:

De energetische 1:1 Sessie

Jouw eerste mogelijkheid om in groei te komen is de energetische 1:1 sessie. 
De energetische 1:1 sessie is mijn energetisch werk in en aan je aura dat individueel op jou is afgestemd en bijvoorbeeld een opstap kan zijn naar je nieuwe toekomst of een uitweg uit je crisis of ook de achtergrond van je ziekte kan wegnemen. 

De individuele sessie is een manier om de passieve ervaring van zelfbewuste problemen om te zetten in een actieve oplossing. Hiervoor heeft men de steun nodig van een helper die zonder eigen intentie en zorg op groei en genezing gerichte oplossingen biedt.

Het gaat hier niet om de oppervlakkige behandeling van symptomen, maar om het herkennen van de uitlokkende factoren, het veranderen van de energetische patronen en het helder krijgen van de allesoverheersende betekenis.


Tekst: Strücker GmbH

energetische 1:1 sessie, ca. 60 - 90 minuten

 140,- €

JOUW

2e optie:

Seminari of Film
Stromend Vertrouwen vinden

Seminarie Stromend Vertrouwen

 
Onze aarde heeft een natuurlijk laagfrequent elektromagnetisch veld dat Schumann-resonantie wordt genoemd. De Schumann-resonantie trilt op 7,8 hertz. De menselijke hersenen en het hart hebben ook een natuurlijk elektromagnetisch veld. In de thetafase bevinden deze veldtrillingen zich ook in het bereik van de Schumann-resonantie; in deze fase gaan het menselijk hart en de hersenen in resonantie met de aarde. We bereiken de thetafase wanneer we mediteren, dromen in onze slaap (REM) of gehypnotiseerd zijn. In deze fase zijn de lichaamseigen genezende krachten actief, worden groeihormonen aangemaakt, worden dingen uit het dagelijks leven in dromen verwerkt, komt de hele mens tot rust. 

De moderne mens heeft moeite om deze resonantie met de aarde tot stand te brengen. Het aanbreken van een nieuw astrologisch tijdperk heeft geleid tot een energetische verandering aan het einde van het jaar 2020, en daarmee is een nieuwe hindernis ontstaan om deze resonantie tot stand te brengen. Dit resulteert in een verlies aan veerkracht, moeite met het verminderen van stress, slaapstoornissen en een gebrek aan kracht, om maar een paar symptomen te noemen.

Het seminar gaat in de eerste plaats over begrijpen wat er is gebeurd, wat er is veranderd en wat daarvan het resultaat is voor ons mensen. In de afgelopen jaren lijkt de wereld op zijn kop te zijn gezet, ongeorganiseerd en chaotisch. Wat zijn de parameters van de nieuwe tijd vergeleken met de oude? Wat heeft het eigenlijk met ons te maken? Hoe zien de nieuwe richting, onze nieuwe manieren, onze nieuwe doelen eruit? Waar moeten we leren opnieuw na te denken, te veranderen? Waarom is dit zo moeilijk voor ons? 

 

Het mooiste aan het einde: Aan het einde van het seminar zal ik elke deelnemer energetisch aanpassen aan het nieuwe astrologische tijdperk, zodat alle problemen die voortkomen uit de verandering van tijdperk kunnen verdwijnen. 


Een voormalige deelnemer van het seminar bedacht de uitdrukking "Stromend Vertrouwen".
 

Seminar Stromend Vertrouwen, ca. 60 minuten


Datums in Europa

08.12.2022 Groesbeek, NL
09.12.2022 Groesbeek, NL
14.12.2022 Groesbeek, NL
23.01.2023 Biedenkopf, D (2 Seminaries)
05.02.2023 Denia, E
07.02.2023 Almeria, E
13.02.2023 Mojaca, E
14.02.2023 Mojaca, E (2 Seminaries)
08.05.2023 Almere, NL
22.01.2024 El Paso, E

Ik houd het seminar ook graag bij jij op locatie!


De film Stromend Vertrouwen:

Je kunt de film Stromend Vertrouwen vanaf 5 april 19:00u bekijken op YouTube:
 
 https://youtu.be/C6HgyXleN2U 

Als je nog niet weer in resonantie bent met de Schumann-frequentie, kun je dit ook bij mij boeken zonder seminar, bijvoorbeeld na het bekijken van de film. Ga gewoon naar de homepage en gebruik het contactformulier!

Stromend vertrouwen, zonder seminar

58,- €